about-us
Rreth Nesh

Çfarëdo që të ketë nevojë Shëndeti juaj.
Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar

Në klinkën tonë ofrojmë shërbime mjekësore të specializuara, me saktësi maksimale, që nga çasti i diagnostikimit deri në trajtimin përfundimtar.
Në një ambient njerëzor, të ngrohtë dhe miqësor, mund të ndjeheni të sigurt dhe të qetë.
Për ne është e rëndësishme të përmbushim sa më mirë çdo nevojë tuajën.

Shërbimet Tona

Paketa Laboratorike Covid -19

Laboratori jonë realizon paketa të pjesshme dhe të plota për kontrollin e Covid -19, të përgatitura nga mjekët tanë, për personat të cilët dyshojnë ose janë të diagnostikuar me covid-19.
Në keto paketa përfshihet, dhe konsulta ose dhe trajtimi  specializuar mjekësor  për covid-19.

Shërbime të tjera mjekësore dhe laboratorike

Vizita:

 • Patologjike
 • Kardiologjike
 • Obsetrike
 • Gjinekologjike
 • Nefrologjike
 • Gasro-hepatologjike
 • Urologjike
 • Endokrinologjike
 • Dermatologjike

Ekografi:

 • Abdominale
 • Gjinekologjike
 • Obsetrike
 • Kardiake
 • Prostate
 • Tiroidesh
 • Mamesh
 • Testesh
 • Indesh te BUTA

Laboratori:

 • Klinike
 • Parazitologjike
 • Biokimik
 • Hormonal
 • Bakterologjik
 • Imunologjik
sherbime2

Kontakt

Ne besojmë në sigurimin e kujdesit më të mirë të mundshëm për të gjithë
pacientët tanë ekzistues dhe mirëpresim pacientë të rinj